چطور یک صبحانه محلی و خوشمزه آماده کنیم؟

به گزارش وبلاگ موتناوه، در سال های اخیر، غذاهای محلی و ارگانیک محبوبیت بیشتری پیدا نموده اند و به همین علت تنوع این محصولات نیز بیشتر شده است. در حقیقت افراد بیشتری از مزایای این محصولات غیرشیمیایی مطلع شده اند و در پی راه هایی برای گنجاندن آن ها در رژیم غذایی خود هستند. خوردن یک صبحانه سالم، برای داشتن یک رژیم غذایی متعادل، بسیار مهم است و چه صبحانه ای بهتر از محصولات محلی و ارگانیک؟ با این کار، نه تنها مواد مغذی مورد احتیاج بدنتان را، از برترین راه به دست می آورید، که از مشاغل خانگی و بومی نیز حمایت می کنید. در این مقاله، چند محصول محلی برای آماده کردن یک میز صبحانه سالم و خوشمزه، به شما معرفی می کنیم.

چطور یک صبحانه محلی و خوشمزه آماده کنیم؟

مربا

مربا یکی از محبوب ترین صبحانه هاست که در کنار مقوی بودن، برای دوست داران مزه های شیرین، بسیار لذیذ و خوشمزه است. این ماده غذایی به ظاهر ساده، منبعی عالی برای دریافت آنتی اکسیدان، مواد معدنی و ویتامین هاست. از آن جایی که مرباهای محلی با مواد ارگانیک و میوه های طبیعی تهیه شده اند، می توانید مطمئن باشید که با یک صبحانه محلی و بدون مواد شیمیایی، روزتان را آغاز می کنید.

شما می توانید مربا را با روش های مختلف به برنامه غذایی خود اضافه کنید؛ اگر هوادار پنکیک یا وافل هستید، می توانید با یک لایه مربا، طعم آن را لذیذتر کنید، روی نان تست بمالید یا همراه با کره و نان معمولی نوش جان کنید.

حلوا ارده

حلوا ارده یکی از مواد غذایی سنتی ایرانی است که معمولا برای صبحانه و همراه با نان و چای سرو می گردد. این محصول که سرشار از فیبر، پروتئین و چربی های سالم است، انرژی لازم را برای ادامه روز به شما می دهد؛ به همین علت می توانید برای یک صبحانه محلی در روزهای شلوغ، روی آن حساب کنید.

عسل محلی

عسل یک شیرین کننده طبیعی است که از هزاران سال پیش در تهیه غذا یا بعضی درمان ها، مورد استفاده قرار گرفته است. عسل محلی به خاطر خواص غذایی، یاری به پایداری محیط زیست و طعم منحصربه فردی که دارد، در میان دوست داران سبک زندگی سالم، بسیار محبوب است. عسل طبیعی که حاوی ویتامین و آنتی اکسیدان است، می تواند به درمان بعضی از بیماری ها یاری کند؛ برای مثال به خاطر خواص ضدالتهابی خود، می تواند در تسکین گلودرد و هضم غذا تاثیر زیادی بگذارد.

گنجاندن عسل در وعده صبحانه، ارزش غذایی آن را بالا می برد. اگر ورزشکار هستید، می توانید عسل را به کمی گرانولا یا جوی دوسر پرک اضافه کنید و همراه با کمی میوه، یک صبحانه مفید و خوشمزه برای خودتان درست کنید.

کره بادام زمینی

کره بادام زمینی یکی از محبوب ترین صبحانه هاست که می توانید آن را به تنهایی بخورید. با وجود این که این محصول، کالری بسیار بالایی دارد، اما برای افرادی که در پی کاهش وزن اند، انتخاب مناسبی است. در حقیقت کره بادام زمینی به خاطر فیبر، پروتئین و چربی های سالمی که دارد، غذای سنگینی است و اندازه کمی از آن می تواند چند ساعت شما را سیر و پرانرژی نگه دارد.

اگر از غذاهای معمول صبحانه ایرانی خسته شده اید، می توانید کره بادام زمینی را امتحان کنید و یک صبحانه محلی و سالم را به برنامه غذایی تان اضافه کنید.

این ماده غذایی لذیذ، در کنار تمام خاصیت هایی که دارد، کار را برای شما ساده و آسان می نماید، به خصوص اگر نمی توانید زمان زیادی را برای صبحانه در نظر بگیرید. کافی است آن را روی نان بمالید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

کره نارگیل

کره نارگیل ارگانیک و محلی سرشار از ویتامین، فیبر، چربی های سالم و مواد معدنی مورد احتیاج بدن، مانند آهن و پتاسیم است و هضم راحتی دارد. اگر دچار کرم روده و معده هستید، این کره طبیعی را در صبحانه خود بگنجانید تا شاهد خواص درمانی آن باشید.

کره نارگیل نیز مانند کره بادام زمینی، برای افراد پرمشغله گزینه بسیار مناسبی است، زیرا علاوه بر این که انرژی مورد احتیاج بدن شما را تامین می نماید، زمان زیادی برای آماده کردن میز صبحانه از شما نمی گیرد.

کره گیاهی و حیوانی

در آخر صبحانه محلی خود را با کره گیاهی یا حیوانی کامل کنید.

کره یکی از غذاهای مورد علاقه ایرانی ها برای صبحانه است و به خاطر مصرف بالایی که دارد، اگر با نوع گیاهی یا حیوانی آ ن جایگزین گردد، به سلامتی شما یاری بسیار بزرگی می نماید. اگر روز پرکاری دارید، با خوردن کره های محلی، کالری و انرژی لازم برای ادامه روزتان را فراهم کنید.

یک پیشنهاد اضافه برای صبحانه محلی ورزشکاران

اگر در پی عضله سازی و افزایش وزن هستید، پنیر خشک را به وعده های غذایی خود اضافه کنید. این پنیر که ماندگاری بیشتری نیز دارد، سرشار از پروتئین است و به همین علت برای ورزشکاران بسیار مناسب است.

اگر به بیماری های کلیوی مبتلا هستید، حتما قبل از استفاده مطمئن شوید که پودر پنیر ضرری برای سلامتی تان نداشته باشد.

منبع: دیجیکالا مگ

به "چطور یک صبحانه محلی و خوشمزه آماده کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چطور یک صبحانه محلی و خوشمزه آماده کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید