هشدار جدی یک مقام بهداشتی درباره خرید گوشت قرمز ، مردم این موارد را جدی بگیرند ، گوشت ها را در دمایی بالاتر از 57 درجه سانتیگراد بپزید چون...
به گزارش وبلاگ موتناوه، رئیس دانشکده علوم پزشکی بهبهان گفت: موارد مشکوک بستری بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در بیمارستان تعیین شهرستان بهبهان به سه نفر رسیده است.

به گزارش وبلاگ موتناوه، دکتر رمضان احدی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در مقابله با تب کریمه کنگو گفت: از زمان دریافت نتیجه قطعی فرد مبتلا شده در بهبهان، جلسات قرارگاه تب خونریزی دهنده کریمه کنگو با حضور مسئولین دانشکده علوم پزشکی بهبهان، بیمارستان ها، فرمانداری، نماینده دادستان، اداره دامپزشکی و جهاد کشاورزی به صورت روزانه برگزار شده است.
به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: به کادر بهداشت، درمان و پرسنل بیمارستان معین و بعلاوه به دامدارها به وسیله دانشکده علوم پزشکی و اداره دامپزشکی آموزش های لازم داده شده است؛ به همین دلیل کشیک های شبانه روزی متشکل از پزشک متخصص و واحدهای فنی و پشتیبانی معاونت بهداشت دانشکده نیز معین شده اند.
وی با اشاره به تعداد موارد تحت مراقبت و مشکوک گفت: تا به امروز سه مورد مشکوک تحت مراقبت های پزشکی دانشکده علوم پزشکی بهبهان هستند که خوشبختانه شرایط عمومی این عزیزان مساعد است. از این سه نفر، یک نفر از استان همجوار برای مراقبت بیشتر به بیمارستان معین بهبهان انتقال داده شده است و دو مورد دیگر نیز در زمان غربالگری افراد مرتبط با اولین بیمار مبتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، مشکوک اعلام شده و در اتاق ایزوله تحت نظر و درمان قرار گرفته اند.
وی از ارسال نمونه های گرفته شده از موارد مشکوک به انستیتو پاستور اطلاع داد و گفت: از موارد مشکوک مبتلا به تب کریمه کنگو نمونه گرفته شده و برای انستیتو پاستور ارسال شده است و به صورت جدی پیگیر غربالگری افراد مرتبط با موارد مشکوک هستیم تا در صورت مثبت شدن نمونه این افراد آمادگی کامل برای مداوا مبتلایان احتمالی و کنترل بیماری در شهرستان را داشته باشیم.
رئیس دانشکده علوم پزشکی بهبهان اضافه نمود: دامداری های مرتبط با افراد مشکوک معین و به وسیله اداره دامپزشکی سمپاشی شده است و علاوه بر آن کشتارگاه دام و سایر دامپروری ها نیز جهت جلوگیری از احتمال توسعه این بیماری سمپاشی شده است.
وی در انتها ضمن تاکید بر رعایت پروتکل های بهداشت از مردم درخواست کرد که در زمان خرید گوشت حتما از دستکش استفاده نمایند و گوشت خریداری شده را حداقل 48 تا 72 ساعت در دمای بین 0 الی 4 درجه سانتی گراد نگهداری و بعلاوه از پخته شدن کامل گوشت قرمز با دمایی بالاتر از دمای 57 درجه سانتیگراد اطمینان کسب نمایند.
منبع: همشهری آنلاین