غذاهای گیاهی ترکیه؛ غذاهایی که برای گیاهخواران و وگان ها مناسبند

به گزارش وبلاگ موتناوه، کشور ترکیه، بی مثال ترین غذاهای جهان را دارد. اگر به این کشور سفر کنید، تنوع بالایی از غذاها را خواهید دید که در طعم و رنگ های گوناگون و با کیفیتی بسیار عالی برای مشتریان سرو می گردد. نکته ای که در منوی غذایی رستوران های این کشور بیشتر به چشم می آید، مصرف انواع گوشت هست، اما این به این معنی نیست که غذاهای گیاهی در این کشور وجود ندارند. اگر شما گیاهخوار یا وگان هستید و قصد سفر به ترکیه را دارید، ادامه مطلب غذاهای گیاهی ترکیه یا به عبارتی غذاهای بدون گوشت ترکیه را دنبال نمایید تا با بهترین غذاهای ترکیه برای گیاهخواران آشنا شوید.

غذاهای گیاهی ترکیه؛ غذاهایی که برای گیاهخواران و وگان ها مناسبند

بورک (Burek)

اگر اهل خوردن غذاهای بین المللی باشید، نام بورک را حتما شنیده اید. بورک یکی از بهترین غذاهای ترکیه برای گیاهخواران بوده که به راحتی سرو می گردد. گاهی اوقات نیز در کنار غذایی دیگر در وعده های ناهار و شام بر روی میز چیده می گردد. بورک به صورت لقمه هایی کوچک آماده می گردد، درون آن از موادی چون گوشت گاو، گوسفند، مرغ، ماهی و میگو به همراه سبزیجات و ادویه جات پر شده و در پایان در روغن سرخ می گردد. نوع بورک با توجه به مواد استفاده شده در آن متفاوت است. برای آماده سازی بورک گیاهی از انواع سبزیجات استفاده می گردد که بی مثال ترین آن بورک بادمجان و اسفناج هست. بورک تخم مرغ و پنیر فتا نیز به گیاهخواران پیشنهاد می گردد.

چوبان سالاتاسی (coban salatasi)

چوبان سالاتاسی نوعی غذای اصیل ترکی است. این غذا آنگونه که از اسمش هویداست، غذایی ساده مخصوص چوپان ها بود. چوبان سالاتاسی در واقع یک سالاد ترکی بوده که معمولا در کنار غذای اصلی سرو می گردد. خیار، گوجه، پیاز، لیمو، جعفری، فلفل دلمه ای، روغن زیتون و ادویه جات مخصوص ترکی، مواد سازنده این مورد از غذاهای بدون گوشت ترکیه هستند که طعمی فوق العاده بدان می دهند. بعضی از رستوران های این منطقه سالاد چوبان را در کنار پنیر فتا سرو می نمایند که اگر وگان نباشید، می توانید این ترکیب را سفارش داده و نوش جان کنید.

گزلمه (Gozleme)

از دیگر غذاهای گیاهی ترکیه گزلمه بوده که هواداران خاص خود را دارد. گزلمه معمولا به عنوان یک میان وعده مورد بهره برداری قرار داشته یا در کنار غذای اصلی بر روی سفره گذاشته می گردد. گزلمه غذایی سالم است که در آن از هیچ گوشتی استفاده نمی گردد. گزلمه بادمجان، گزلمه سیب زمینی، گزلمه اسفناج و ... انواع مختلفی از این غذا هستند که می توانید براساس دائقه و سلیقه خود یکی از آن ها را سفارش داده و نوش جان نمایید. اگر می خواهید با این غذا بیشتر آشنا شوید، باید بدانید که گزمله نانی است که درون آن با مواد مختلف و ادویه جات پر می گردد. گزلمه پنیر نیز نوعی دیگری از این غذا بوده که اگر وگان نباشید، می توانید سفارش دهید. این غذای سنتی در اغلب غذاخوری و غرفه های خیابانی ترکیه قابل دسترسی است. توصیه می گردد در سفر خود به این کشور، این غذای خوش عطر ترکی را حتما امتحان نمایید.

شاشوکا (saksuka)

شاشوکا یک غذای محلی خانگی است که در رستوران های کشور ترکیه نمی توانید آن را پیدا کنید. اما اگر یک دوست ترک دارید، می توانید از او بخواهید که این غذا را برای شما درست کند. شاشوکا یکی از غذاهای گیاهی ترکیه بوده که از ترکیب بادمجان، گوجه فرنگی و سیب زمینی تهیه می گردد که با شیوه ای خاص سرو می گردد. مردم ترکیه شاشوکا را به همراه نان سرو نموده و برای خوشمزه تر شدن آن نیز از لیمو ترش استفاده می نمایند.

دلمه

دلمه یک نام آشنا در بین غذاهای آسیایی بوده که در کشورهای عربی، هند، ترکیه ارائه می گردد. دلمه ها انواع مختلفی دارند. دلمه های ایرانی از موادی چون گوشت چرخ شده، سبزیجات معطر، برنج، لپه و ادویه جات تهیه می شوند. سپس، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای یا بادمجان دلمه ای را تخلیه و داخل آن را با این مواد پر می نمایند. دلمه برگ مو نیز از جمله دلمه های بی مثال ایرانی بوده که معمولا به عنوان پیش غذا در میهمانی ها و مجالس بر روی میز قرار می گیرد و گاهی نیز به عنوان غذای اصلی سرو می گردد. دلمه های ترکی نیز با کمی تغییر در مواد مانند دلمه های ایرانی سرو می گردند. دلمه گیاهی یکی از انواع دلمه های ترکی بوده که در بسیاری از رستوران های این کشور طبخ شده و صندلی ویژه ای در منویشان دارد. در دلمه های گیاهی هیچ نوع گوشت یا موادی که برای وگان ها منع شده، نیست.

منبع: همگردی

به "غذاهای گیاهی ترکیه؛ غذاهایی که برای گیاهخواران و وگان ها مناسبند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "غذاهای گیاهی ترکیه؛ غذاهایی که برای گیاهخواران و وگان ها مناسبند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید