طرز تهیه کوکی شکری (شوگر کوکیز) در 7 مرحله آسون مثل کافی شاپ
به گزارش وبلاگ موتناوه، کوکی شکری یا شوگر کوکیز یکی از محسوب می شود که دستور پخت نسبتا راحتی دارد. برای تهیه این بیسکویت شکری لازم است تخم مرغ، کره، شکر و وانیل را هم بزنید. سپس آرد را اضافه کنید و ورز دهید. خمیر کوکی را بعد از استراحت در یخچال استراحت دهید و بعد در فر بپزید. البته برای اینکه کوکی شکر نرم و پنبه ای شود باید یکسری جزییات را در پخت آن رعایت کنید. در این مقاله از در به آموزش طرز تهیه کوکی شکری و نکات مهم در تهیه آن خواهیم پرداخت.

مواد لازم برای تهیه کوکی شکری ساده
مواد اولیه | اندازه مورد نیاز |
کره (آب شده) | 1 لیوان فرانسوی دسته دار |
شکر | 1 و نیم لیوان فرانسوی دسته دار |
آرد قنادی | 3 لیوان فرانسوی دسته دار |
تخم مرغ | 1 عدد |
وانیل | 1 قاشق چای خوری |
نمک | به اندازه لازم |
مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد اولیه و استراحت دادن خمیر کوکی: 2 و نیم ساعت
مدت زمان لازم برای پخت شوگر کوکی در فر: 20 دقیقه
مراحل طرز تهیه کوکی شکری در فر
کوکی شکری یا شوگر کوکیز را می توانید در خانه به شکل های متفاوتی درست کنید. این کوکی خوش طعم را همه افراد با هر ذائقه ای، به ویژه بچه ها بسیار دوست خواهند داشت.
مرحله اول: مواد یخچالی را بیرون از یخچال قرار دهید
در اولین مرحله از طرز تهیه کوکی شکری، مواد یخچالی شامل تخم مرغ و کره را باید بیرون از یخچال قرار دهید تا با محیط هم دما شوند. کره را باید به صورت آب شده در تهیه کوکی استفاده کنید؛ پس نیاز به زمان بیشتری دارد تا در محیط قرار بگیرد. زمانی که کره کاملا ذوب شد می توانید مرحله بعدی را شروع کنید.
شما می توانید برای تهیه تخم مرغ و کره به روش و اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله دوم: شکر و کره را مخلوط کنید
یک لیوان دسته دار فرانسوی از شکر را به کره ذوب شده اضافه کنید. کره و شکر را با دور تند همزن، آنقدر هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند. این ترکیب باید کرمی رنگ شود و پوک باشد. وقتی ترکیب به حالت کرمی رسید، هم زدن را متوقف کنید.
شما می توانید برای تهیه شکر به روش حضوری و اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله سوم: تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید
در این مرحله یک قاشق چای خوری وانیل را به ترکیب کره و شکر اضافه کنید. یک عدد تخم مرغ را در ظرف دیگری بشکنید و وقتی از سالم بودن آن مطمئن شدید به بقیه مواد اضافه کنید. تخم مرغ و وانیل را با دیگر مواد هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
شما می توانید برای تهیه وانیل به روش حضوری و اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله چهارم: خمیر کوکی شکری را آماده کنید
به اندازه نوک قاشق چای خوری نمک به ترکیب به دست آمده اضافه کنید. آرد را در ظرف دیگری سه بار الک کنید و به تدریج به بقیه مواد اضافه کنید. سپس خمیر کوکی را با لیسک به صورت دورانی هم بزنید.
زمانی که خمیر کوکی شکل گرفت با نوک انگشتان دست شروع به ورز دادن آن کنید. ورز دادن را باید تا جایی ادامه دهید که یک خمیر نرم و یکدست آماده شود، به طوری که به دست نچسبد. وقتی خمیر شوگر کوکی به دست نچسبد یعنی آماده است.
شما می توانید برای تهیه آرد و نمک به روش حضوری و اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله پنجم: خمیر کوکی ساده شکری را استراحت دهید
بعد از آنکه خمیر کوکی آماده شد و آن حالت چسبندگی را دیگر نداشت، باید آن را استراحت دهید. برای آنکه یک کوکی شکری خوشمزه داشته باشید خمیر آن را روی یک کاغذ روغنی یا سلفون با وردنه به اندازه نیم سانت باز کنید.
یک لایه دیگر کاغذ روغنی یا سلفون روی خمیر بکشید و آن را به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و منسجم شود.
مرحله ششم: کوکی شکری را شکل بدهید
فر را به مدت ده دقیقه با حرارت 160 درجه سانتی گراد گرم کنید. خمیر کوکی را از یخچال بیرون بیاورید و با قالب فلزی آن را شکل دهید. اگر به قالب دسترسی ندارید می توانید به اندازه یک گردو از خمیر بردارید و با دست آن را گوله کنید و با کف دست صافش کنید.
یک ظرف شکر نزدیک دست خود قرار دهید و کوکی ها را در شکر بغلتانید تا همه سمتش به شکر آغشته شود. سپس کف سینی فر را کاغذ روغنی قرار دهید و کوکی های آغشته به شکر را با فاصله در سینی فر بچینید.
مرحله هفتم: شوگر کوکی را بپزید
سینی حاوی کوکی شکری را در طبقه وسط فر قرار دهید. بیست دقیقه زمان بدهید تا کوکی ها با دمای 160 درجه سانتی گراد کاملا بپزند. در این مدت درب فر را باز نکنید.
مرحله آخر: کوکی شکری را سرو کنید
بعد از بیست دقیقه سینی را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید تا کوکی ها از داغی بیفتند و خنک شوند. سپس آنها را از روی کاغذ روغنی بردارید و از سینی خارج کنید. کوکی شکری نرم و تازه را با چای به عنوان میان وعده میل کنید و از طعمش لذت ببرید.
در ضمنً شما می توانید را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های خریداری کنید.
بیشتر بخوانید:
نکات مهم در طرز تهیه کوکی شکری خانگی
- مواد یخچالی را حداقل نیم ساعت قبل از شروع به تهیه کوکی بیرون از یخچال قرار دهید.
- آرد را حتما سه بار الک کنید. این کار باعث هواگیری و سبک شدن آرد می شود و درنتیجه بافت کیک شما بهتر می شود.
- آرد را به تدریج اضافه کنید و خمیر را ورز بدهید تا جایی که به دست نچسبد. اگر خمیر همچنان به دستتان می چسبد از اندازه بیشتری آرد اضافه کنید.
- دقت کنید آرد را بیشتر از اندازه لازم استفاده نکنید چون باعث می شود کوکی هنگام پخت ترک بخورد.
- خمیر را در یخچال استراحت دهید تا کاملا منسجم شود و به راحتی شکل پذیرد.
- صبر کنید کوکی ها خنک شوند و سپس آن را از سینی فر خارج کنید. در غیر این صورت ممکن است پودر شوند.
- برای شکل دادن به کوکی شکری می توانید از قالب فلزی، قالب سیلیکونی، کاتر یا دست استفاده کنید.
- استفاده از روغن به جای کره، کیفیت کوکی را پایین می آورد. چون آن هوادهی اولیه انجام نمی شود.
- برای تهیه کوکی شکلاتی شکری، کافی است 1/4 از حجم آرد کم کنید و جای آن از پودر کاکائو استفاده کنید.
- می توانید هر دو کوکی را روی هم قرار دهید و بین آنها را با گاناش شکلات یا با انواع مربا پر کنید.
- کوکی را در فریزر تا دو ماه می توانید نگهداری کنید. همچنین اگر کوکی شکری را در یک ظرف درب بسته قرار دهید تا یک هفته در یخچال می توانید از آن نگهداری کنید.
- حتما فر را پیش از پخت کوکی در آن گرم کنید. اگر فر سرد باشد کوکی شکری وا می رود.
- برای ترد شدن کوکی شکری، از کره ای استفاده کنید که در دمای محیط، نرم شده باشد. اگر کره را روی حرارت ذوب کنید، کوکی بعد از پخت، سفت و خشک می شود.
فوت و فن های خوشمزه شدن کوکی شکری
آیا می توان از بیکینگ پودر در مواد اولیه کوکی شکری استفاده کرد؟
اگر می خواهید کوکی های شکری که آماده می کنید پف داشته باشد به مواد اولیه بیکینگ پودر اضافه کنید. در دستور اصلی این کوکی بیکینگ پودر وجود ندارد و کوکی ها به شکل بیسکوئیت و به صورت مسطح و بدون پف آماده سرو می شوند.
چرا کوکی شکری که درست کردم سفت شده است؟
- نسبت مواد به درستی رعایت نشده؛
- کوکی ها بیش از اندازه پخته شدند؛
- خمیر را بیش از حد هم زده اید یا از آرد بیش از اندازه استفاده کرده اید.
چرا کوکی شکری ترک می خورد؟
- خمیر شیرینی را کم ورز داده اید.
- از آرد بیشتر از اندازه لازم استفاده شده است.
به چه دلیل کوکی درست شده با شکر وا می رود؟
- هم زدن بیش از حد کره و شکر باعث وا رفتن کوکی می شود.
- اگر موقع قرار دادن سینی در فر، داخل فر سرد باشد کوکی ها وا می روند.
طریقه تزیین شوگر کوکیز چگونه است؟
برای تزیین کوکی شکری می توانید از انواع شکلات قلبی، ترافل های رنگی و رویال آیسینگ استفاده کنید.
منبع: افق کوروش