طرز تهیه پیده ترکی گوشت

به گزارش وبلاگ موتناوه، پیده نوعی غذای ترکی در حقیقت پیتزای ترکی است که طرز تهیه بسیار راحتی دارد. اگر برای تهیه پیده از خمیر آماده بهره ببرید، پیده شما ظرف نیم ساعت آماده است.

طرز تهیه پیده ترکی گوشت

به گزارش وبلاگ موتناوه تهیه پیده ترکی

مواد لازم برای داخل پیده:

200 گرم گوشت چرخ نموده

1 عدد پیاز

1 عدد فلفل قرمز

1 عدد فلفل سبز

1 قاشق غذا خوری رب

فلفل سیاه

پودر فلفل قرمز

نمک

1 الی 2 قاشق غذاخوری روغن مایع

دقت کنین گوشت بدون چربی نباشد، مواد دیگر را هم ریز خورد و در یک ظرف با همدیگر مخلوط کنید تا کامل به خورد هم بروند.

مواد لازم برای خمیر:

1 لیوان شیر ولرم

1 استکان روغن مایع

1 عدد سفیده تخم مرغ

1 قاشق غذاخوری شکر

1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک فوری

1 قاشق چای خوری نمک

3 لیوان آرد

طرز تهیه پیده:

خمیر را اماده میکنیم و نیم ساعت استراحت می دهیم. در اندازه های دلخواه تقسیم میکنیم و با فاصله روی سینی فر میچینیم و 15 دقیقه دیگر هم میگذاریم بماند، وقتی خمیر کمی نرم تر شد داخلش را گود میکنیم و از مواد اماده شده مان داخلش میریزیم. با زرده تخم مرغ خمیر را پوشش میدهیم و در فر 180 درجه تا زمانیکه خمیرمان طلایی گردد؛ میپزیم

منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه پیده ترکی گوشت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیده ترکی گوشت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید