طرز تهیه پیراشکی گوشت و لذت یک طعم به یادماندنی

به گزارش وبلاگ موتناوه، پیراشکی گوشت یکی از غذاهای بسیار خوشمزه ای است که می توانید از آن، هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان پیش غذا بهره ببرید. انواع پیراشکی، انتخابی مناسب برای پذیرایی در مهمانی ها و جشن تولدها است و رنگ و لعاب ویژه ای به میز پذیرایی شما می دهد. پیراشکی گوشت، هم محبوب بچه ها و هم باب طبع بزرگ ترها است و آماده کردن آن زحمت زیادی ندارد. اگر دوست دارید طرز تهیه پیراشکی گوشت ، این غذای فانتزی و خوشمزه را یاد بگیرید، با ما همراه باشید.

طرز تهیه پیراشکی گوشت و لذت یک طعم به یادماندنی
طرز تهیه پیراشکی گوشت
تعداد نفرات4 نفر
زمان آماده سازی180 دقیقه
زمان پخت20 دقیقه
مقدار سختیمیانه

طرز تهیه پیراشکی گوشت در فر

پیراشکی گوشت از غذاهایی است که حتما باید امتحان کنید.

پیراشکی گوشت از جمله غذاهایی است که هم برای وعده های غذایی روزانه و هم برای جشن ها و مهمانی ها بسیار مناسب است. این غذای بسیار لذیذ را همه می پسندند و می توانید برای تمامی اعضای خانواده آن را تهیه کنید. در ادامه، جدول مواد اولیه و طرز درست کردن پیراشکی گوشت آمده است.

مواد لازم برای تهیه مواد پیراشکی

در جدول زیر مواد مورد نیاز برای پخت غذا برای 4 نفر قید شده است. شما می توانید بر حسب نفرات، این مقادیر را کم و زیاد کنید. مواد میانی این پیراشکی، تقریبا مشابه مواد به کار رفته در طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی است.

مواد لازممقدار مورد نیاز
گوشت چرخ نموده250 گرم
فلفل دلمه ای1 عدد بزرگ
پیاز1 عدد بزرگ
قارچ200 گرم
پنیر پیتزا100 گرم
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
آبلیموبه مقدار لازم
ادویه (نمک، فلفل، زردچوبه)به مقدار لازم

مواد لازم برای درست کردن خمیر پیراشکی

این غذا بافت خشکی دارد.

برای تهیه خمیر پیراشکی گوشت نیز به مواد زیر نیاز دارید:

مواد لازممقدار مورد نیاز
آرد سفید2 پیمانه
تخم مرغ3 عدد
مایه خمیر فوری1 قاشق غذاخوری
شکر1 قاشق غذاخوری
روغنبه مقدار لازم

مراحل طرز تهیه خمیر پیراشکی گوشت

قبل از این که به سراغ آموزش طرز تهیه پیراشکی گوشت و قارچ برویم، باید بگوییم که می توانید برای تهیه این پیراشکی گوشتی، از خمیر پیراشکی آماده و نان پیراشکی استفاده نموده یا این که خودتان در خانه آن را آماده کنید. البته روش تهیه انواع پیراشکی گوشت با خمیر آماده و دست ساز یکسان است و تفاوت، تنها در نوع خمیر آن ها است

  • مرحله اول: در اولین مرحله از طرز تهیه پیراشکی خانگی ، مایه خمیر آماده را به همراه شکر و نصف پیمانه آب ولرم مخلوط نموده و به خوبی هم بزنید. برای این که مایه خمیر آماده گردد و به اصطلاح به عمل بیاید، این مواد را در یک ظرف درب دار بریزید و آن را در یک جای گرم قرار دهید؛ به طوری که مایه خمیر حباب بزند. زمانی که به این مرحله رسید به عمل آمده است.
  • مرحله دوم: بعد از به عمل آمدن مایه خمیر، آن را در یک کاسه بزرگ بریزید. تخم مرغ را به همراه نمک و اندکی روغن مایع به آن اضافه نموده و با هم مخلوط کنید. انجام این کار را تا جایی ادامه دهیدم که مواد کاملا یکدست شوند.
  • مرحله سوم: به مواد یکدست شده، آرام آرام آرد اضافه نموده و با دست آن را ورز دهید. باید در سرانجام، خمیر حالتی چسبنده داشته باشد و اگر این حالت ایجاد نشد، باید آرد بیشتری اضافه کنید. حتی ممکن است آرد اضافه شده بیش از حد باشد که در این صورت نیز سبب خشک شدن و سفت شدن خمیر می گردد. در این حالت، باید کمی آب اضافه نموده و مجددا خمیر را ورز دهید.
  • مرحله چهارم: برای اینکه یک پیراشکی گوشت خوشمزه داشته باشیم خمیر آماده شده باید حدودا 15 دقیقه ورز داده گردد. بعد از انجام این کار، یک کاسه را چرب نموده و خمیر را داخل آن قرار دهید. سپس، باید روی آن را با یک سلفون بپوشانید و اجازه دهید خمیر به مدت یک ساعت در یک جای گرم و عاری از رطوبت، استراحت کند.
  • مرحله پنجم: بعد از گذشت این مدت زمان، خمیر پیراشکی آماده است و حالا می توانید به سراغ مراحل آماده سازی مواد پیراشکی بروید.

مراحل طرز تهیه پیراشکی گوشت و قارچ به صورت مرحله به مرحله

پیراشکی گوشت را می توانید در مهمانی ها و تولدهایتان سرو کنید.

در ادامه، مراحل درست کردن مواد پیراشکی گوشت به ساده ترین شکل ممکن را آموزش داده ایم:

  • مرحله اول: برای تهیه مواد پیراشکی در مرحله اول، باید پیاز را به خوبی شسته و سپس پوست بگیرد. بعد از آن، پیاز را به صورت نگینی و کاملا ریز خرد کنید.
  • مرحله دوم: در یک تابه مناسب، به مقدار کافی روغن بریزید و اجازه دهید تا به خوبی داغ گردد. سپس پیازها را داخل روغن بریزید تا سبک و طلایی شوند. در ادامه، ادویه ها را هم اضافه کنید تا تفت خورده و عطر آن ها بلند گردد.
  • مرحله سوم: گوشت چرخ نموده ای را که از 20 دقیقه قبل از یخچال خارج نموده اید به تابه اضافه کنید. گوشت را همراه با پیازها و ادویه تفت دهید. این کار را تا جایی ادامه دهید که گوشت کاملا سرخ گردد و رنگ آن تغییر کند.

نکته: با جایگزین کردن مقداری سیب زمینی و سوسیس به جای گوشت چرخ نموده، می توانید به طرز تهیه پیراشکی سوسیس برسید.

  • مرحله چهارم: در ادامه پخت مواد داخل پیراشکی گوشت، باید قارچ هایی که به صورت ورقه ای خرد نموده اید را به تابه اضافه نموده و آن ها را نیز همراه با سایر مواد تفت دهید. اگر می خواهید از سیاه شدن قارچ ها جلوگیری کنید، بهتر است در این مرحله، مقداری آبلیمو نیز اضافه کنید. انجام این کار طعم غذا را نیز بهتر خواهد نمود.
  • مرحله پنجم :به مرحله پنجم از طرز تهیه پیراشکی گوشت رسیدیم. بعد از این که قارچ ها را اندکی تفت دادید، وقت اضافه کردن فلفل دلمه ای خواهد بود. بهتر است فلفل دلمه ای را نیز به صورت نگینی خرد نموده و به مواد دیگر اضافه کنید. مجددا موارد را تفت دهید.
  • مرحله ششم: زمانی که تفت دادن مواد تمام شد، رب گوجه ای را که از قبل سرخ کردید و خامی آن گرفته شده است را نیز به موادپیراشکی اضافه کنید و هم بزنید. حالا کمی از مواد را بچشید و اگر ادویه آن کم بود، مجددا به آن ادویه اضافه کنید. مواد داخل پیراشکی ساده و خوشمزه است.

تا اینجای کار، مواد داخل پیراشکی شما آماده است و حالا فقط باید پیراشکی ها را بپیچید. بهتر است مواد پیراشکی خانگی شما کاملا تازه باشند. برای این منظور، به ترتیب زیر عمل کنید:

  • مرحله هفتم: مجددا خمیر را ورز دهید تا هوای اضافه درون آن خارج گردد. سپس آن را با وردنه صاف نموده و به صورت کاملا یکدست روی سطح تمیز و صافی پهن کنید. بهتر است قطر خمیر پهن شده در حدود نیم سانتی متر باشد که خمیر زیاد ضخیم نگردد.
  • مرحله هشتم: حالا با استفاده از یک قالب دایره ای یا یک ظرف دایره ای شکل، خمیر را قالب بزنید.
  • مرحله نهم: روی خمیر قالب زده شده، از مواد پیراشکی بریزید. اگر دوست دارید، کمی پنیر پیتزا هم اضافه کنید و سپس به صورت نیم دایره ای خمیر را بپیچید. لبه ها را نیز با چاقو یا چنگال فشار دهید تا در حین پخت باز نشوند.
  • مرحله دهم: در آموزش طرز تهیه پیراشکی گوشت در فر، بعد از آماده سازی مواد، باید سینی فر را چرب نموده و پیراشکی ها را با فاصله روی سینی فر قرار دهید. بعلاوه، برای رومال پیراشکی ها، می توانید از مخلوط زرده تخم مرغ و روغن مایع بهره ببرید. اگر دوست داشته باشید می توانید مقداری کنجد یا تخم خرفه را نیز روی پیراشکی ها بریزید.
  • مرحله یازدهم: حالا سینی پیراشکی را به مدت 20 دقیقه داخل فری که از 15 دقیقه قبل با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم نموده اید، قرار دهید. زمانی که رنگ آن ها طلایی شد، پیراشکی گوشت و قارچ شما آماده است و می توانید سینی فر را خارج کنید.

جلوگیری از خشک شدن پیراشکی در فر

این غذا را می توانید با انواع سس ها سرو کنید .

مطمئنا همه ما دوست داریم پیراشکی های نرم و خوشمزه ای را از فر خارج کنیم، برای این منظور، این نکات را در نظر داشته باشید و در طرز تهیه پیراشکی گوشت، آن ها را به کار ببرید. این کار باعث جلوگیری از خشک شدن پیراشکی در فر می گردد.

  • پیراشکی که با حرارت کم فر و در مدتی طولانی پخته گردد، خشک خواهد شد. بنابراین، حتما حداقل 15 دقیقه قبل از استفاده، فر را گرم نموده و مدت توقف پیراشکی ها در فر را نیز طولانی نکنید.
  • دلیل خشک شدن پیراشکی در فر چیست؟ کافی نبودن آب خمیر، آن را خشک می نماید. بنابراین، در هنگام آماده سازی خمیر، به مقدار مواد آرد و آب توجه نموده و مقدار ها را به هم نزنید
  • نگران چسبیدن خمیر به دستتان نباشید و سعی نکنید با ریختن آرد بیشتر، این حالت را رفع کنید؛ زیرا این کار باعث خشک شدن خمیر پیراشکی می گردد.
  • یکی دیگر از دلایل خشک شدن پیراشکی در فر، به عمل نیامدن خمیر پیراشکی است. به عبارت دیگر، خمیر به مقدار کافی پف ننموده و به اصطلاح ور نیامده است. برای این منظور، حتما از مایه خمیر باکیفیت استفاده نموده و به مقدار کافی خمیر را ورز دهید.

طرز تهیه خمیر پیراشکی برای 20 نفر

همان طور که گفتیم، مواد گفته شده در طرز تهیه پیراشکی خانگی بالا، به مقدار 4 نفر است. بنابراین، اگر بخواهید برای 20 نفر خمیر پیراشکی خانگی تهیه کنید، به راحتی می توانید مقدار مواد گفته شده خمیر در دستور بالا را 5 برابر کنید.

در این مطلب طرز تهیه پیراشکی گوشت را آموزش دادیم. همانطور که از نام این پیراشکی پیداست مواد میانی آن گوشت و قارچ است، طرز تهیه این غذا بسیار ساده است و یک گزینه بسیار مناسب برای روزهای تعطیل و جشن تولدهای شماست.

مواد پیراشکی

مواد داخلی پیراشکی و دستور پیراشکی گوشت آنقدر متنوع است که تقریبا هر سیقه ای را راضی می نماید. در دستور بالا، درباره نوعی سس گوشتی صحبت کردیم، اما شما می توانید به جای گوشت، از مرغ استفاده نموده و طرز تهیه پیراشکی مرغ را دنبال کنید. بعلاوه، در صورت منع مصرف گوشت، مواد پیراشکی می تواند شامل ترکیبی از سویا و سبزیجات مختلف باشد. به هر حال، دست شما در انتخاب مواد پیراشکی کاملا باز است و حتی می توانید با خلاقیت خود، مزه های جدیدی برای این غذای خوشمزه خلق کنید.

پیراشکی گوشت، پیراشکی با دنیایی از طعم

در این مقاله طرز تهیه پیراشکی گوشت را به شما عزیزان آموزش دادیم. پیشنهاد می کنیم که حتما این پیراشکی خوشمزه را تهیه نموده و از طعم آن لذت ببرید. البته، اگر فرصت کافی برای تهیه این نوع غذاها را ندارید، می توانید از وبلاگ موتناوه یاری بگیرید. سفارش آنلاین غذا راه ساده ای است که به شما یاری می نماید غذاها را آنلاین سفارش داده و در محل آدرس تحویل بگیرید. پس، برای صرف یک وعده غذایی خوشمزه، روی همراهی وبلاگ موتناوه حساب کنید.

منبع: اسنپ فود

به "طرز تهیه پیراشکی گوشت و لذت یک طعم به یادماندنی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیراشکی گوشت و لذت یک طعم به یادماندنی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید