طرز تهیه دلمه مرغ (با سینه و ران مرغ)

به گزارش وبلاگ موتناوه، دلمه مرغ یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که برای تهیه آن سینه یا ران مرغ را با مواد مخصوص پر می نمایند. در این مطلب با طرز تهیه دلمه سینه مرغ و دلمه ران مرغ آشنا خواهید شد.

طرز تهیه دلمه مرغ (با سینه و ران مرغ)

وبلاگ موتناوه | سرویس آشپزی - دلمه را در فرهنگ ها و قوم های مختلف به روش های متنوعی درست می نمایند و آن را به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو می نمایند. یکی از خوشمزه ترین نوع دلمه، دلمه مرغ است که آن را می توان با سینه مرغ یا ران مرغ درست کرد. این نوع دلمه یک غذای کامل و شکیل برای مجالس و مهمانی هاست. با ما همراه باشید تا طرز تهیه دلمه سینه مرغ و دلمه ران مرغ را آموزش ببینید.

1. دلمه مرغ (سینه مرغ)

مواد لازم (برای 2 نفر)
سینه مرغ 2 عدد
تخم مرغ1 عدد
کره 80 گرم
پنیر چدار200 گرم
هویج 4 عدد متوسط
آرد سفید 1 لیوان
روغن، نمک و فلفلبه میزان لازم

زمان لازم برای آماده سازی و پخت یک ساعت و نیم

دستور تهیه

  • ابتدا سینه مرغ را روی یک تخته گوشت پهن کنید سپس با بیفتک کوب به آن ضربه بزنید تا گوشت پهن و نازک گردد. فقط مراقب باشید که ضربه زیاد گوشت را پاره نکند.
  • سپس هر سینه مرغ را از وسط نصف کنید.
  • کمی نمک، فلفل و کره به گوشت بمالید.
  • هویج ها را خوب بشویید و پوست روی آن را بتراشید، سپس آن را آبپز و پس از پخته شدن رنده کنید.
  • هویج های رنده شده را روی سینه مرغ بریزید و سپس روی آن پنیر رنده شده پخش کنید.
  • سینه مرغ را مانند دلمه برگ مو به صورت بقچه بپیچید.
  • تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و با چنگال خوب بزنید.
  • دلمه ها را ابتدا در آرد بغلتانید و سپس به تخم مرغ آغشته کنید و در نهایت در روغن فراوان خوب سرخ کنید.
  • پس از سرخ شدن دلمه ها، آن ها را در ظرف مورد نظر بگذارید و با سبزیجات اطراف آن را تزئین کنید.

دلمه مرغ خوشمزه آماده سرو است …

2. دلمه ران مرغ

مواد لازم (برای 6 نفر)
ران مرغ6 عدد
سبزی معطر (ریحان و ترخون) نصف فنجان
ساقه کرفس 2 عدد
هویج 2 عدد بلند و کشیده
سیر2 حبه
روغن 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان کافی
رب 2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس دلمه
خامه2 قاشق غذاخوری
سس تند 1 قاشق مرباخوری
خردل 1 قاشق مرباخوری

زمان لازم برای آماده سازی و پخت یک ساعت و نیم

دستور پخت

  • در قدم اول باید با دقت زیاد استخوان ران مرغ را از آن جدا کنید. مراقب باشید که گوشت ران پاره نگردد.
  • پس از جدا کردن استخوان از گوشت، داخل گوشت ران را به کمی نمک و فلفل آغشته کنید.
  • کرفس ها و هویج ها را به شکل خلالی نازک خرد کنید.
  • سبزی های معطر را همراه با سیر خرد شده و یک قاشق سرخالی روغن تفت دهید.
  • داخل هر ران را با کرفس و هویج و مواد تفت داده شده پر کنید.
  • پس از پر کردن داخل ران، آن ها را در قابلمه کنار هم بچنیند.
  • رب را در روغن سرخ کنید و با کمی آب جوش مخلوط کنید و در قابلمه بریزید تا ران ها بپزند.
  • پس از اینکه پخت، ران ها را در ظرف مورد نظر بگذارید و نوش جان کنید.

طرز تهیه سس برای سرو دلمه ران مرغ

کمی از آب باقی مانده از پخت مرغ را با خامه و سس مخلوط کنید و کنار غذا سرو نمایید.

توجه!

  • برای اینکه گوشت مرغ طعم بهتری پیدا کند بهتر است یک پیاز عظیم را خرد کنید و همراه با کمی نمک و فلفل سیاه و یک قاشق چای خوری آب لیمو ترش تازه روی ران های مرغ بریزید و آن را 24 ساعت در یخچال نگهداری کنید.
  • برای زیبا تر شدن دلمه، اندازه خلال ها به گونه ای باشد که از داخل ران بیرون بزند.
  • در هنگام پر کردن ران، ابتدا هویج و کرفس را بگذارید و سپس روی آن را با سبزیجات معطر پر کنید.
  • اگر طعم تمر هندی را دوست دارید، می توانید کمی تمر هندی به مخلوط سبزیجات نیز اضافه کنید.
  • در انتها هنگامی که مرغ ها پخته شد می توانید گوشت ها را از آب جدا کنید و در یک تابه بچینید و روی آن پنیر پیتزا بریزید و تابه را 10 دقیقه در فر بگذارید.
  • برای تزئین مرغ می توانید از جعفری و کنسرو نخود فرنگی بهره ببرید.

اگر شما نیز تجربه ای از درست کردن دلمه مرغ دارید یا طرز تهیه متفاوتی برای آن می شناسید، تجربیات خود را با ما در میان بگذارید. می توانید نظرات و سوالات خود را به وسیله بخش ارسال نظر در انتهای همین صفحه برای ما ارسال نمایید تا به سوالاتتان پاسخ داده و تجربیاتتان را با دیگران به اشتراک بگذاریم.

منبع: setare.com

به "طرز تهیه دلمه مرغ (با سینه و ران مرغ)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دلمه مرغ (با سینه و ران مرغ)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید