طرز تهیه آبگوشت لوبیا سفید

به گزارش وبلاگ موتناوه، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه آبگوشت لوبیا سفید را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه آبگوشت لوبیا سفید

برای درست کردنش یک دونه پیاز را خلالی خورد کنید با چند قاشق روغن تفتش بدین و زردچوبه و فلفل اضافه کنید همینطور یک قاشق شنبلیله خشک بعد پانصد گرم گوشت دنده که اگه یک کمم دنبه داشته باشه که دیگه واویلا بهش اضافه میکنیم و تفتش میدیم دو لیوان هم لوبیا سفید و یک کیلو سبزی که شامل 500 گرم تره 400 گرم جعفری و 100 گرم شنبلیله سبزی را پاک کنید خوب بشورید، ولی خورد نکنید همینطور درسته به گوشت و لوبیا اضافه کنید (خورد نکردن سبزی باعث کشدار شدن بهتر گوشت کوبیده میشه) حالا به مخلوطمون آب اضافه می کنیم تا آنجایی که روی مواد را بگیره و می ذاریم روی حرارت ملایم دو سه ساعتی بپزه بعد از پخت کامل نمک اضافه کنید همین طور یکی دو قاشق برنج خورده برای لعاب آبگوشت وقتی برنج خوب پخت و لعابشو پس داد آبشو جدا کنید و بقیه مواد را با یاری گوشتکوب دستی خوب بکوبید و با فلفل سیاه، ترشی و سبزی خوردن نوش جان کنید دوستان این آبگوشت یکی از غذا های سنتیه اصفهانه، کاشانی های عزیز هم آبگوشت لوبیا دارن، اما سبزی نداره حتما امتحان کنید که خیلی عالیه.

نوش جان

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه آبگوشت لوبیا سفید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آبگوشت لوبیا سفید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید