راه اندازی اولین اورژانس محصولات کشاورزی به همت بنیاد برکت

به گزارش وبلاگ موتناوه، بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام برای اولین مرتبه یک اورژانس محصولات کشاورزی را در استان کردستان ایجاد نموده است.

راه اندازی اولین اورژانس محصولات کشاورزی به همت بنیاد برکت

به گزارش گروه اجتماعی وبلاگ موتناوه، بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام برای اولین مرتبه یک اورژانس محصولات کشاورزی را در استان کردستان ایجاد نموده است.

معاون تامین نهاده ها و مشارکت های مالی بنیاد برکت با بیان این مطلب اضافه کرد: بنیاد با هدف ایجاد و تکمیل زنجیره ارزش در کشاورزی استان کردستان اقدام به راه اندازی یک اورژانس محصولات کشاورزی نموده است.

هادی جوهری توضیح داد: این اورژانس به این منظور ایجاد شد تا محصولات کشاورزی ای که روی زمین مانده، از کشاورزان خریداری و با صنایع تبدیلی به فرآورده های غذایی تبدیل گردد و در نهایت در بازار به فروش برسد.

وی گفت: بنیاد برکت این اورژانس محصولات کشاورزی را به یاری یک شرکت فعال در سنندج به عنوان یکی از فراوریکنندگان عظیم رب گوجه فرنگی ایجاد نموده است.

معاون تامین نهاده ها و مشارکت های مالی بنیاد برکت با اشاره به ایجاد 18 هزار شغل در بخش کشاورزی کردستان گفت: بنیاد با سرمایه گذاری و مشارکت مالی در بخش کشاورزی کردستان و جذب محصولات 800 هکتار از زمین های زراعی، باعث اشتغال زایی مستقیم و غیرمستقیم برای 18 هزار نفر از اهالی این استان شده است.

جوهری اضافه کرد: یکی از واحد های مشارکتی بنیاد برکت اقدام به خرید 52 هزار تن محصول شامل 40 هزار تن گوجه فرنگی، 6 هزار و 500 تن سیب و 6 هزار تن توت فرنگی از کشاورزان استان کردستان می نماید.

به گفته معاون تامین نهاده ها و مشارکت های مالی بنیاد برکت، جذب این میزان محصولات کشاورزی، اشتغال زایی و توانمندسازی مالی و اجتماعی بسیار بالایی را برای کشاورزان و مردم منطقه کردستان ایجاد نموده است.

وی تاکید نمود: بنیاد برکت در زمینه ایجاد اشتغال به وسیله سرمایه گذاری، مشارکت و ارائه تسهیلات در حوزه های دام پروری، زنبورداری، پرورش جوجه یک روزه، فرش دست بافت و پوشاک فعالیت های گسترده و دامنه داری دارد.

جوهری در تشریح نتایج سرمایه گذاری و مشارکت ها در این حوزه ها بیان نمود: طرح های اشتغال زایی بنیاد برکت در سال گذشته باعث ایجاد 16 هزار تن گوشت قرمز، 2 هزار و 500 تن گوشت سفید، یک هزار و 60 تن گوشت ماهی و میگو، 42 هزار تن شیر، 7 میلیون قطعه جوجه یک روزه، 804 تن عسل، 62 هزار مترمربع فرش دست بافت و یک میلیون و 410 هزار دست پوشاک شده است.

وی با اشاره به رشد 100 درصدی محصولات طرح های اشتغال زایی برکت در امسال گفت: پیش بینی می کنیم ظرفیت فراوری گوشت قرمز، گوشت سفید، شیر و عسل تا انتها امسال به ترتیب به 30 هزار، 15 هزار، 55 هزار و 2500 تن برسد. همچنین در این مدت، 95 هزار مترمربع فرش بافته می گردد.

به گفته جوهری، اجرای طرح های اشتغال زایی بنیاد برکت و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق محروم و روستایی کردستان، علاوه بر توانمندسازی مالی و اجتماعی و ارتقای سطح زندگی و معیشت، مهاجرت معکوس و رونق فراوری را در این استان به دنبال داشته است.

معاون تامین نهاده ها و مشارکت های مالی بنیاد برکت درباره اقدامات این بنیاد در حوزه ایجاد مشاغل خرد و خانگی در کردستان نیز یادآور شد: تا پیش از امسال، 2 هزار و 86 طرح اشتغال زایی اجتماع محور در مناطق روستایی و محروم استان اجرا شده که ایجاد بیش از 6 هزار و 250 شغل را به دنبال داشته است.

وی ادامه داد: برای سال 99 نیز 3 هزار و 600 طرح هدف گذاری شده که باعث راه اندازی نزدیک به 11 هزار شغل برای متقاضیان می گردد.

لازم به ذکر است، بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام 3 هزار و 191 طرح در حوزه های توانمندسازی مالی، امور زیربنایی، فرهنگی و خدمات بیمه را در مناطق محروم و کم برخوردار استان کردستان به بهره برداری رسانده یا در دست اقدام دارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "راه اندازی اولین اورژانس محصولات کشاورزی به همت بنیاد برکت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راه اندازی اولین اورژانس محصولات کشاورزی به همت بنیاد برکت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید