درباره فواید بادام زمینی چه می دانید
به گزارش وبلاگ موتناوه، تهران (پانا) - طعم و ارزش غذایی بادام زمینی مانند گردو و بادام بوده که دارای مواد مغذی است و بر سلامت بدن بسیار موثر خواهد بود.
به گزارش وبلاگ موتناوه، بادام زمینی سرشار از منگنز، نیاسین، ویتامین E، اسید فولیک، فیبر و فسفر است و در خانه بعضی از افراد این خوراکی مغذی و خوشمزه یافت می گردد و می تواند از بیماری های گوناگون مانند: کاهش خطر بیماری های قلبی، کنترل وزن، تثبیت سطح قند خون، افزایش متابولیک در بدن انسان، سرطان، بیماری های قلبی، بیماری های عصبی و یا هر نوع قارچ ویروسی و ... جلوگیری کند.
بادام زمینی به عنوان لوبیا، نخود فرنگی و خانواده سویا شناخته می گردد و در کشور هند تحت محصول بنشن به عنوان دانه های خوراکی طبقه بندی خواهد شد و هر 100 گرم بادام زمینی دارای 567 کالری، 49 گرم چربی کامل، 18 میلی گرم سدیم، 705 میلی گرم پتاسیم، 16 گرم کربوهیدرات کل و 26 گرم پروتئین است.
زنان معمولا بیشتر از آقایان دچار چاقی و اضافه وزن می شوند که محتمل است به دلیل یائسگی، افسردگی، تغییرات هورمونی، حاملگی و ... این اتفاق رخ دهد که در اینصورت متخصصان تغذیه توصیه می نمایند که افراد برای جلوگیری از چاقی و اضافه وزن به صورت مداوم و منظم بادام زمینی مصرف نمایند یا اینکه دوبار در هفته یک قاشق کره بادام زمینی بخورند.
خواص بی نظیر پوست بادام زمینی برای بدن
بعضی ها عادات دارند که در زمان مصرف بادام زمینی پوست آن را بنمایند، اما جالب است بدانید که پوست بادام زمینی سرشار از ویتامین و مواد مغذی است که باید استفاده گردد، در واقع پوست بادام زمینی منبع بسیار زیادی از آنتی اکسیدان ها بوده که دارای محتوای بالای فیبر رژیمی است. انواع مختلف پوست بادام زمینی شامل اندازه زیادی مواد مغذی است. ضمناً، اضافه کردن کره بادام زمینی به رژیم غذایی روزانه باعث افزایش محتوای غذایی می گردد.
بادام زمینی سرشار از آهن و کلسیم است که برای افراد کم خون یا کسانی که پوکی استخوان دارند بسیار مناسب است؛ بنابراین به هیچ عنوان از مصرف آن غافل نشوید. لازم به ذکر است که مصرف 1.5 اونس روزانه بادام زمینی احتمالا خطر بیماری های قلبی را کاهش خواهد داد. در واقع آن ها به عنوان غذای سالم منبع خوب ویتامین B هستند.
استفاده مداوم از بادام زمینی باعث جذب کلسیم، چربی ها و کربو هیدرات ها می گردد و می تواند سطح قند خون در بدن انسان را تنظیم می نماید.
این نکته را به یاد داشته باشید که بادام زمینی نسبت به کره بادام زمینی چربی کمتری دارد و محتوای پروتئینی آن بالاست. بعلاوه دارای طعم خوبی است و به عنوان میان وعده محبوب در کشور هایی مانند: چین، هند و غرب آفریقا مصرف می گردد.
بادام زمینی می تواند به عنوان ماده مغذی و سالم با سوتغذیه مقابله کند و بعلاوه باعث درمان بیماری های مختلف مانند: خارش، آکنه و ... خواهد شد که در این زمینه به عنوان محصول زیبایی عمل می نماید.
منبع: خبرگزاری پانا