افزایش کیفیت چربی شیر با استفاده از کنجاله زیتون

به گزارش وبلاگ موتناوه، کارشناس ارشد تغذیه گفت: کنجاله زیتون به دلیل داشتن اسید های چرب اشباع نشده عملکرد هضم غذای دام را راحت تر و بهتر میکند.

افزایش کیفیت چربی شیر با استفاده از کنجاله زیتون

جلال علی آبادی کارشناس ارشد تغذیه گفت: کنجاله زیتون انرژی و فیبر ارزان قیمت را در خوراک دام فراهم می کند و از این رو برای بهبود کیفیت چربی در محصولات دامی استفاده میشود.

او اضافه نمود: کنجاله زیتون را در جیره غذایی دام به میزان 30 تا 50 درصد در دام های شیری و گوشتی می توان استفاده کرد که باعث بهبود کیفیت چربی شیر میشود.

مدیر عامل شرکت فراز گستر ادامه داد: کنجاله زیتون به علت دارا بودن رطوبت پایین ماندگاری بالایی دارد و می تواند جایگزین ذرت، جو و یونجه در جیره غذایی دام شود و با توجه به خوش خوراک بودن غذای لذت بخشی برای دام و طیور است.

علی آبادی بیان کرد: قیمت مناسب، ارزش غذایی بالا و ماندگاری طولانی برگ برنده استفاده از کنجاله زیتون در خوراک دام است.

وبلاگ موتناوه خراسان رضوی مشهد

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "افزایش کیفیت چربی شیر با استفاده از کنجاله زیتون" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "افزایش کیفیت چربی شیر با استفاده از کنجاله زیتون"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید