افزایش کیفیت چربی شیر با استفاده از کنجاله زیتون
به گزارش وبلاگ موتناوه، کارشناس ارشد تغذیه گفت: کنجاله زیتون به دلیل داشتن اسید های چرب اشباع نشده عملکرد هضم غذای دام را راحت تر و بهتر میکند.
جلال علی آبادی کارشناس ارشد تغذیه گفت: کنجاله زیتون انرژی و فیبر ارزان قیمت را در خوراک دام فراهم می کند و از این رو برای بهبود کیفیت چربی در محصولات دامی استفاده میشود.
او اضافه نمود: کنجاله زیتون را در جیره غذایی دام به میزان 30 تا 50 درصد در دام های شیری و گوشتی می توان استفاده کرد که باعث بهبود کیفیت چربی شیر میشود.
مدیر عامل شرکت فراز گستر ادامه داد: کنجاله زیتون به علت دارا بودن رطوبت پایین ماندگاری بالایی دارد و می تواند جایگزین ذرت، جو و یونجه در جیره غذایی دام شود و با توجه به خوش خوراک بودن غذای لذت بخشی برای دام و طیور است.
علی آبادی بیان کرد: قیمت مناسب، ارزش غذایی بالا و ماندگاری طولانی برگ برنده استفاده از کنجاله زیتون در خوراک دام است.
وبلاگ موتناوه خراسان رضوی مشهد
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان