این ترکیب برای کاهش وزن معجزه می نماید
به گزارش وبلاگ موتناوه، به گفته محققان برای خوش طعم تر کردن سرکه، به سادگی می توان آن را در یک لیوان آب یا هر نوشیدنی دیگری هم زد تا طعم تند آن کاهش یابد. از طرف دیگر، می توان آن را روی سالاد ریخته، به آبمیوه اضافه نموده یا به عنوان طعم دهنده در غذا مصرف کرد.

چاقی و اضافه وزن را می توان یکی از مهمترین مسائل جوامع امروزی محسوب کرد و در این میان افراد چاق انواع رژیم های غذایی را امتحان می نمایند. تحقیقات پژوهشگران نشان می دهد: مصرف سرکه سیب می تواند کاهش روند وزن را بدون ورزش یا تغییر رژیم غذایی افزایش دهد.
محققان طی مطالعات خود دریافتند: افرادی که دو قاشق چایخوری سرکه سیب در روز به رژیم غذایی خود اضافه کردند، قادر به کاهش وزن قابل توجهی بوده و نسبت به سایر رژیم های غذایی پیروز تر بودند. نکته مهم این است که این افراد بدون ایجاد هیچ تغییر دیگری در رژیم غذایی خود یا انجام ورزش بیشتر قادر به کم کردن وزن شدند. مصرف سرکه سیب بعلاوه منجر به کاهش سطح تری گلیسیرید می شود که نشان دهنده سلامت بهتر قلب است.
به گفته محققان برای خوش طعم تر کردن سرکه، به سادگی می توان آن را در یک لیوان آب یا هر نوشیدنی دیگری هم زد تا طعم تند آن کاهش یابد. از طرف دیگر، می توان آن را روی سالاد ریخته، به آبمیوه اضافه نموده یا به عنوان طعم دهنده در غذا مصرف کرد.
از دیگر فواید سرکه می توان به کاهش فشار خون و جلوگیری از افزایش قند خون بعد از غذا اشاره نمود. طی این مطالعه، پژوهشگران ژاپنی 175 نفر را مورد مطالعه قرار داده و آن ها را به سه گروه تقسیم کردند.
یک گروه به عنوان کنترل عمل نموده و از رژیم غذایی معمولی خود استفاده کرد، گروهی دیگر یک قاشق چای خوری سرکه در روز مصرف کردند، در حالی که گروه سوم دو قاشق چای خوری سرکه سیب در برنامه روزانه خود داشتند.
نتایج نشان داد: پس از 12 هفته، کسانی که دو قاشق چایخوری سرکه سیب به طور روزانه مصرف نموده بودند بین یک تا دو کیلوگرم وزن کم نموده و بعلاوه سطح تری گلیسیرید کمتری داشتند در حالی که دو گروه دیگر به مقدار قابل توجهی وزن کم نکردند.
در گزارش نهایی این مطالعات عنوان شد:مطالعه حاضر اولین مطالعه ای است که نشان می دهد: سرکه وزن بدن، شاخص و توده چربی بدن را در افراد چاق کاهش می دهد. علاوه بر این، مصرف مداوم سرکه باعث کاهش سطح تری گلیسیرید خون می شود.
لازم به ذکر است، مطالعات حیوانی صورت گرفته نشان داده بود که اسید استیک، جزء اصلی سرکه، می تواند چربی بدن را کاهش دهد.
محققان این مطالعه در خصوص دیگر فواید سرکه سیب می نویسند: مصرف سرکه تاریخچه بسیار طولانی دارد و به بابل در 5 هزار سال قبل از میلاد برمی شود. ما دریافته ایم که مصرف سرکه سیب فشار خون را کاهش داده، کلسترول خون را بهبود می بخشد و هایپرگلایسمی پس از غذا را مهار می نماید.
منبع: سینا پرس
منبع: فرادید